winactie

Hoera, Mama van Dijk viert haar twee jarig bestaan! - WINACTIE -

06:00

Mama van Dijk 2 jaar!
Vandaag duiken we terug in de tijd. Want vandaag, de dag dat jullie deze blogpost online zien verschijnen, is het alweer 11 Juli. En dat betekent dat Mama van Dijk vandaag haar jubileum viert! Er zijn alweer 24 maanden voorbij gevlogen sinds het allereerste begin van Mama van Dijk. Maanden waarin ik jullie heb willen samen brengen in herkenning, inspiratie, ontspanning en erkenning. En daarom vieren we dit geweldige feestje dan ook heel graag samen met jou als (trouwe) lezer!

Vorig jaar schreef ik op Mama van Dijk's eerste jubileumdag het volgende: " Ik zocht 12 maanden geleden een plek om mijn ervaringen te kunnen delen. De wereld van jonge vrouw naar moeder was een verandering die allesomvattend bleek. Onze werelden als mama's (in spe) draaien om ons meest kostbare bezit. Onze kinderen! Ik heb in de afgelopen maanden zoveel plezier gehad in het schrijven van post's, het opzetten en creëren van nieuwe ideeën, het ontmoeten van te gekke mensen en genoot met volle teugen van de ontroerende, openhartige, lieve en ook kritische reacties! Daarom mijn "dankjewel", naar alle mooie, lieve lezende mama's (en papa's)! Jullie zijn té gek!  " Met deze woorden wil ik jullie vandaag opnieuw bedanken voor een prachtig tweede blogjaar.


Najaar '16

Zoals jullie waarschijnlijk weten is Lonieke Waayenberg is één van de vaste fotografen voor Mama van Dijk. Een jonge gedreven ondernemer met liefde voor het werk als fotografe. Ze schiet met plezier de leukste plaatjes en weet  met o.a.toffe accessoires een leuke setting te creëren op locatie. Het twee jarig jubileum van Mama van Dijk kan natuurlijk niet worden gevierd zonder cadeautje. En dus pakken we vandaag uit in samenwerking met Lonieke Waayenberg Fotografie.


" Win een waanzinnige fotosessie van 45 min. met 8 digitale bestanden "December '16

Vanaf vandaag kun jij meedoen met deze winactie. Op zaterdag 15 juli word de winnaar uitgeloot en bekendgemaakt op Mama van Dijk. De winnaar word in contact gebracht met de fotografe waarna er onderling een afspraak voor een fotoshoot kan worden ingepland. Wat moet je doen om kans te maken op deze gratis fotoshoot? 


Like de Facebookpagina van Lonieke Waayenberg én Mama van Dijk 

En laat ons in een reactie weten dat je meedoet! 

Delen is lief, niet verplicht!Maart '17

Wil jij een keer voor de lens staan van Lonieke Waayenberg fotografie? Of ken jij iemand die je deze fotoshoot heel graag cadeau zou willen doen? Vier het feestje van Mama van Dijk dan vandaag nog met ons mee en laat ons weten dat je meedoet.

Bedankt lieve lezers, voor twee jaar toffe jaren "Mama van Dijk". Wij proosten vandaag op de afgelopen twee jaren en zien met heel veel plezier uit naar alle toffe dingen die komen gaan! 

-x- Mama van Dijk Leuk als je reageert!

2 reacties

  1. Ja leuk ik doe mee. Heb ze allebij geliked!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Doe heel graag mee! Ik maak altijd foto's van de kids. Zou graag mooie foto's van ons allen laten maken!

    BeantwoordenVerwijderen