Mama van Dijk in de Media

Mama van Dijk in de Media

06:00


Het is een paar weken geleden als het interview met Mama van Dijk in de Veluwe Totaal verschijnt. Nadat ik was gevraagd voor desbetreffend stuk was ik natuurlijk het liefst op een stoel naast onze brievenbus gaan zitten in afwachting van dit huis aan huis blad van de regio. Wat was ik benieuwd! Nog voordat hij in onze brievenbus belandde stroomde mijn inbox vol met de eerste enthousiastelingen die Mama van Dijk al hadden gespot. Natuurlijk wist ik toen allang hoe een en ander er uit zou komen te zien. En wetende dat vele duizenden mensen het bericht zouden gaan lezen liet dat mijn moederhart toch een beetje sneller slaan. Vandaag deel ik het artikel zoals eerder beloofd met u en jou. Gewoon omdat ik in deze feestelijke jubileum week zo dankbaar en apetrots ben.

Het artikel ingezoomd lezen of bekijken? Klik dan hier. Open de uitgave van Juni en scroll even door tot pagina 6 en 7. Had jij het al gezien?

PS: Omdat Mama van Dijk sinds afgelopen dinsdag twee jaar bestaat loopt er een onwijs gave winactie tot aanstaande zaterdag. Hoe je meedoet? Check snel de vorige blogpost met deze unieke winactie. 

-x- Mama van Dijk

Leuk als je reageert!

0 reacties